Den magiske have

KulturCentralen fra Halling og Foreningen Kulturgrunden inviterede børn i alderen 5-10 år og deres voksne til en fortryllende og stemningsfuld kulturdag, hvor alle sanser kom i spil.

Sammen med KulturCentralens kunstnerteam spillede deltagerne musik på alverdens ting.

Vi fandt spændende naturmaterialer i den mystiske have, skabte smukke instrumenter og lavede vores helt egen musikalske historie.

Vil du booke KulturCentralen til arrangementet “Den magiske have” hos dig, så kontakt os på info@kulturcentralen.dk

Man kan finde musik overalt, når bare ørerne er stillet ind på frekvensen af træernes susen, fuglenes sang, vinden, der hvisler i græsset eller sten, der ruller mod hinanden. Kun fantasien sætter grænser for den musik vi skaber sammen.

Medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, fortæller og sanger. Ulla Schmidt, percussionist. Johanne Andersson, cellist. Trine Dueholm, kreativitetsmentor og billedkunstner.

Målgruppe

Familier med børn 5-10 år

Varighed

2,5 timer

Pris

Ønsker du at booke os til et arrangement i din forening, kulturhus eller lign. så kontakt os gerne på info@kulturcentralen.dk

Om de medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, sanger, tekstforfatter og producent
Leder af KulturCentralen. Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1989 med klassisk sang. Dannede samtidig operagruppen Æventyr Operaen, som specialiserede sig i at producere og spille operaforestillinger for børn. Fra 2001-2020 fastansat som producent og sanger ved Den Jyske Opera med børn og unge som hovedområde. Har skrevet libretto til adskillige operaer for børn. Initiativtager og leder af GrowOP! Danmarks første operafestival for børn og unge, som blev tildelt P2 prisen som Årets Nyskabelse 201

Ulla Schmidt, percussionist, stompinstruktør
Uddannet fra konservatorier i Danmark og Japan. Ved siden af en lang musikerkarriere har hun i næsten 40 år været musikpædagog ved Herning Musikskole, hvor hun også var medstifter af Herning Ensemblet. Har medvirket ved en lang række musikdramatiske forestillinger og projekter med
inddragelse af børn. Ulla er desuden stomp instruktør og holder af at få alle mulige og umulige ting til at spille og give lyd.

Johanne Andersson, celllist

Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Har et omfattende virke som cellist i hele landet. Spænder vidt, fra kirker, klassiske koncertsale, studier og spillesteder, til shows for børn, teater og musicals. Johanne spiller både som solist, i ensembler og i orkestre. Hun bevæger sig musikalsk på kryds og tværs af genrer og brænder for at udforske ny musik.

Trine Dueholm, illustrator, tegner, kreativitetsmentor
Trine har specialiseret sig i at udnytte sine egne kreative evner til at motivere, understøtte og udvikle kreativitet hos mennesker og virksomheder, børn og voksne. Ved siden af dette har hun opgaver med grafisk facilitering, webdesign, visuelle udtryk til
sociale medier, layout, laver fotokunst, illustration af
børnebøger, tegner teaterplakater m.m.
Tildelt projektstøtte fra Statens Kunstfond til kreative
sommeraktiviteter i sommeren 2020 og kunstsalon og udstilling med maleri og tegning i 2021.