Fire årstider på én dag

Musikalsk fortælling for børn og familier

En lille dreng vågner en tidlig sommermorgen og kan mærke, at det er en særlig dag. Sammen med sin hund løber han ud i naturen, og på magisk vis kommer de igennem alle årets fire årstider på én dag.

De fire årstider har hvert sit sted, så vi oplever dem på hver sin måde.

Publikum vandrer med fra sted til sted og oplever en ny årstid i nye omgivelser.

Musikken er en blanding af klassisk musik og kendte danske sange – der er plads til at synge med indimellem, hvis man har lyst.

Medvirkende

Mariann Mikkelsen (sang og keltisk harpe) Johanne Andersson (cello), Ulla Schmidt (percussion) og Birgitte Holt Nielsen (fortæller og sanger).

Varighed og målgruppe

50 minutter.

Børn fra 5 år og deres voksne

Om de medvirkende

Johanne Andersson, cello. Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Har et omfattende virke som cellist i hele landet. Spænder vidt, fra kirker, klassiske koncertsale, studier og spillesteder, til shows for børn, teater og musicals. Johanne spiller både som solist, i ensembler og i orkestre. Hun bevæger sig musikalsk på kryds og tværs af genrer og brænder for at udforske ny musik.

Mariann Mikkelsen er uddannet sanger og musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har udover en karriere som sanger (senest i Figaros børneopera Fyrtøjet) stor erfaring med workshops og musikalske processer med børn, bl.a. er hun ofte engageret af Formidlingsafdelingen ved Den Jyske Opera.

Ulla Schmidt, percussionist og musikpædagog med mangeårig erfaring med at undervise børn i slagtøj og musik, samt spille musikforestillinger og koncerter for børn. Ulla er desuden stomp instruktør og holder af at få alle mulige og umulige ting til at spille og give lyd. Sammen med Birgitte har hun udviklet mange forskelligartede koncepter – for eksempel KirkeStomp for børnefamilier i sognekirker rundt i landet. 

Birgitte Holt Nielsen, sanger og producent. I over 20 år var Birgitte krumtappen i Den Jyske Operas mange forestillinger og aktiviteter for børn, med særligt fokus på 0-6 års området. Nu er hun freelance workshopleder, sanger, forfatter m.m. og lægger i øjeblikket stor energi i at udvikle særlige kulturtilbud til familier i landdistrikterne.