Kirkestomp

Skabelsesberetningen som inddragende koncert for hele familien.

Gud skabte verden på 7 dage, men hvordan lød det mon?

 

Skabelsesberetningen fortalt på en helt ny, medrivende og inddragende måde, hvor børn og voksne inddrages som sangere, musikere og medlevende publikum.

Forunderlige rytmer, melodier, klange, støj og poesi vokser frem efterhånden som skaberværket folder sig ud i et ægte fællesskab, hvor alle har en vigtig rolle.

”Stomp” er en musikform, der består af rytmer på alt mulig andet end almindelige instrumenter. Det kan være store og larmende lyde på f.eks. olietønder, murerbaljer og metalskraldespande, men det kan også være små lyde på f.eks. tændstikæsker, bestik og aviser. Her er det hele kirkerummet, og alt hvad der er i det, der er instrumentet, og børn og voksne synger og spiller på alt, hvad der kan give lyd.

 

Kirkestomp er et fleksibelt tilbud, der kan tilpasses ethvert behov. Hvis kirkens børnekor og/eller organist kan medvirke, inddrages de på lige præcis den måde, som passer i kirkens egen lokale sammenhæng.

Velegnet til såvel familiearrangementer som mini-konfirmandhold eller som en anderledes koncert med kirkens børnekor.

Medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, fortæller og sanger. Ulla Schmidt, percussionist.

Målgruppe

Fra 6 år (mindre søskende er velkomne, men deltager i det omfang som passer til
deres alderstrin).

Varighed

45 – 60 minutter alt efter alder og antal.

Lokale

Kirkerum

Pris

Kontakt info@kulturcentralen.dk

Om de medvirkende

Både Ulla og Birgitte har en lang karriere bag sig i feltet musik og teater for og med børn. De har i over 25 år sammen lavet et utal af workshops og børneteaterforestillinger i hele landet for Den Jyske Opera. Birgitte har i 20 år været fast ansat på Den Jyske Opera som børneoperaproducent, sanger og workshopleder, og Ulla har ved siden af sin karriere som musiker været ansat som musikpædagog på Herning Musikskole i næsten 40 år – en god del af disse som medlem af Herning Ensemblet.