Emmas rejse

Kom med Emma på rejse ud i den vide musikalske verden.

Emma er på rejse til steder, hvor hun aldrig har været før. Alle steder i verden er befolket af mennesker med deres egne historier og musik, og vi besøger nogle af dem sammen med Emma. Det kan måske godt være lidt farligt sådan at rejse helt alene. Men heldigvis har Emma fået sin bedstefars magiske fyrtøj, og mon ikke det kan hjælpe hende lidt undervejs?

En inddragende workshopforestilling for børn og voksne – både for dem, der har oplevet forestillingen Fyrtøjet, og dem der ikke har.

Varighed: Ca 40 minutter
Målgruppe: 5-9 år og medfølgende voksne.
Medvirkende: Mariann Mikkelsen, Branko Djordjevic og Birgitte Holt Nielsen

Kontakt KulturCentralen, hvis du vil booke os til “Emmas rejse” info@kulturcentralen.dk

Producent

KulturCentralen 

Målgruppe

Familier med børn 5-9 år

Varighed

Ca. 40 minutter

Om de medvirkende fra KulturCentralen

Birgitte Holt Nielsen, sanger, tekstforfatter og producent
Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1989 med klassisk sang. Dannede samtidig operagruppen Æventyr Operaen, som specialiserede sig i at producere og spille operaforestillinger for børn. Fra 2001-2020 fastansat som producent og sanger ved Den Jyske Opera med børn og unge som hovedområde. Har skrevet libretto til adskillige operaer for børn. Initiativtager og leder af GrowOP! Danmarks første operafestival for børn og unge, som blev tildelt P2 prisen som Årets Nyskabelse 2019.
Leder af KulturCentralen.

Mariann Mikkelsen
er uddannet sanger og musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium og har udover en karriere som sanger (senest i Figaros børneopera Fyrtøjet) stor erfaring med workshops og musikalske processer med børn, bl.a. fra KulturCentralens koncept for børnehavebørn “Lydens Land” og formidlingsafdelingen ved Den Jyske Opera.

Branco Djordjevic
komponist, akkordeonist og organist. Har en omfattende uddannelse fra hele 4 konservatorier i Serbien og Danmark samt en stor international og dansk musikerkarriere bag (og foran) sig. Har komponeret musik til mange sceniske og instrumentale værker. Med sit ensemble Tango Kvintetten turnerer han i hele landet. Komponist, arrangør og musiker i børneoperaforestillingerne Fyrtøjet og De Vandvittige for Figaros/Den Ny Opera og Hug en hæl og klip en tå for Den Jyske Opera.

Fyrtøjet

Læs mere om Fyrtøjet, Mini-Figaros forestilling for børn fra 4-9 år. Hop over på Figaros side her.