Opera-workshop med krop og sjæl

Lørdag 27. august kl. 11-12.
Biblioteket i Herning

KulturCentralen og Biblioteket i Herning inviterer hele familien til en times leg med operaens følelser og fysik.

Både børn og voksne deltager aktivt, når vi eksperimenterer med stemme, krop, kostumer og andre af operaens udtryk.

Vi synger og spiller musik af operaens store mestre, men på måder, hvor selv den mest utrænede kan være med. Måske endda som det allerførste møde med operaens verden. De to sangere, der leder workshoppen, tilhører hver sin generation, men har begge stor erfaring både med at spille og skabe opera for og med børn. Arrangementet er for børn i alderen 5 – 10 år og deres voksne. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Arrangementet er en del af Herning Opera Festival.

Medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, fortæller og sanger. 
Mariann Mikkelsen, sanger.

Målgruppe

Børn 5-10 år og deres voksne

Varighed

1 time

Sted

Biblioteket i Herning

Pris

Gratis, men billet hentes her

Om de medvirkende

Mariann Mikkelsen er uddannet sanger og musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har udover en karriere som sanger (senest i Figaros børneopera Fyrtøjet) stor erfaring med workshops og musikalske processer med børn, bl.a. er hun ofte engageret af Formidlingsafdelingen ved Den Jyske Opera.

Birgitte Holt Nielsen, sanger og producent. I over 20 år var Birgitte krumtappen i Den Jyske Operas mange forestillinger og aktiviteter for børn, med særligt fokus på 0-6 års området. Nu er hun freelance workshopleder, sanger, forfatter m.m. og lægger i øjeblikket stor energi i at udvikle særlige kulturtilbud til familier i landdistrikterne.