Stomp historien om Hr. Jensens mærkelige dag

En bæredygtig workshop for skoleklasser eller familier.

Workshoppen starter med en rap, som bringer deltagerne ud i en imaginær skov, hvor skovsvin har efterladt forskellige slags skrald. Vi indsamler det og bruger det derefter i historien om hr. Jensen, der vågnede en morgen til en meget mærkelig dag, hvor alt i hans køkken havde fået lyd. Alle børnene spiller med, så historien udvikler sig til et ægte stomp-værk.

Medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, fortæller og sanger. Ulla Schmidt, percussionist. 

Varighed

35-45 minutter

Om de medvirkende

Birgitte Holt Nielsen, sanger og producent. I over 20 år var Birgitte krumtappen i Den Jyske Operas mange forestillinger og aktiviteter for børn, med særligt fokus på 0-6 års området. Nu er hun freelance workshopleder, sanger, forfatter m.m. og lægger i øjeblikket stor energi i at udvikle særlige kulturtilbud til familier i landdistrikterne.

Ulla Schmidt, percussionist og musikpædagog med mangeårig erfaring med at undervise børn i slagtøj og musik, samt spille musikforestillinger og koncerter for børn. Ulla er desuden stomp instruktør og holder af at få alle mulige og umulige ting til at spille og give lyd. Sammen med Birgitte har hun udviklet mange forskelligartede koncepter – for eksempel KirkeStomp for børnefamilier i sognekirker rundt i landet.