Gratis POP-UP-koncerter

Kom til gratis popup–”blokvogns”-koncerten med Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. Blokvognen standser 6 steder i Aarhus og Syddjurs og underholder ved gratis, festlige udendørskoncerter af 30-40 minutters varighed. Hans Dueholm er sanger, skuespiller og teater- og operachef for Figaros. Med sin faste pianist, Allan Dahl Hansen ved klaveret i en ombygget varevogn, kan publikum se frem til skønne viser og sange lige fra ”O sole mio” til John Mogensen.

Støttet af Kulturministeriets aktivitetspulje.

Lørdag 12. juni kl. 11.00 Overgaard Gods

Lørdag 19. juni kl. 11.00,
Fuglesangs Allé 35, 8210 Aarhus V

Onsdag 23. juni kl. 11.00 i Hornslet ved Rosengården

Fredag 25. juni kl. 11.00 v/inside i Hammel

Fredag 25. juni kl. 16.00 Frederiks Allé, Rønde

Medvirkende

Målgruppe

Varighed

Hans Dueholm, sanger og Allan Dahl Hansen, pianist

Voksne

35 minutter 

Lokale

Pris

Teknik

Udendørs

Adgang til almindeligt strømstik.
Arrangør opstiller evt. publikumsstole.

De medvirkende

Hans Dueholm er uddannet klassiske sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor Allan Dahl Hansen er uddannet som pianist. 

Hans Dueholm var i 20 år ansat i på Den Jyske Opera i Den Jyske Operas Kor og som solist, men arbejder i dag udelukkende freelance med sit eget operakompagni Figaros, der gennem 16 år har specialiseret sig i at spille komiske opera- og operetteforestillinger i teaterforeninger over hele landet. Allan Dahl Hansen er den faste pianist, arrangør og musikalsk leder af Figaros meget populære turnéforestillinger og har desuden et travlt virke som kordirigent og akkompagnatør til musicals og koncerter.
Sammen har de stor erfaring med at sætte musik og ord i spil, på måder, der når direkte ind til publikum på en umiddelbar, humoristisk og inspirerende måde.